Praktische informatie over dit traject

Voor wie

Leerkrachten, lesgevers binnen een CVO, Basiseducatie, VDAB, SYNTRA en het sociaal-cultureel volwassenenwerk. Ook ICT-coördinatoren, coördinatoren en directieleden zijn welkom.

Editie voorjaar 2017

We voorzien 3 face-to-face contactdagen die verspreid zijn over de 5 online modules.

De 1ste editie van ons vernieuwde Toll-traject start in Brussel op vrijdag 17 februari met de modules “Goed om weten” en  “ICT Weten Waarom & Waartoe”.  De startbijeenkomst gaat door in de vergaderzalen van Provinciaal Onderwijs Vlaanderen – Boudewijnlaan 20/21 – Brussel!

Tussen 17 februari en 24 maart verdiepen de deelnemers zich in leertechnologieën (tools), deze module verloopt via afstandsonderwijs.

Op vrijdag 10 maart gaat onze 2de bijeenkomst door in Antwerpen.  Tijdens deze bijeenkomst spelen we het DidactTool-spel.  We vertrekken vanuit een concreet doel, kiezen een werkvorm om uiteindelijk een geschikte tool te gebruiken.

In het afstandsgedeelte gaan we aan de slag met de uitkomsten van de DidactTool en ontwerpen we onze lessen.

Na een maand plannen we op 21 april een online intervisiemoment.   Na het intervisiemoment ga je aan het ontwikkelen en testen van je materialen.

We sluiten het traject af in Gent op vrijdag 9 juni.
Voor een goed verloop van de cursus is het belangrijk om aanwezig te zijn op de contactdagen. Uitzonderingen hierop moeten op voorhand gemeld en besproken worden met Toll-net.

Data

  • 17 februari in Brussel  van 9:30 tot 15:30
  • 10 maart in Antwerpen van 9:30 tot 15:30
  • 21 april online intervisiemoment
  • 9 juni in Gent van 9:30 tot 15:30

Kostprijs

250 euro (opgelet: we aanvaarden geen opleidingscheques)

Aantal deelnemers

Er kunnen max. 20 personen deelnemen.

Het Toll-traject gaat door indien er voldoende deelnemers zijn. De mensen die inschrijven krijgen begin februari een mail met verdere praktische informatie.

Studiebelasting

5 uur per week

Gecombineerd leren

3 face-to-face momenten en 5 online modules.

Instapniveau

Je kan vlot met een computer overweg (internet, tekstverwerker, …). Je bent bereid om je kennis en ervaring te delen, en nieuwe tools te leren kennen …

Benodigdheden

Een computer met internetaansluiting

 

Inschrijven Traject

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail