fbpx

Xerte-conferentie 2020

Op 27 en 28 mei 2020 organiseert Toll-net samen met Epale Vlaanderen & de Xerte-community een 2-daagse conferentie in Brussel.Xerte Award

Op 27 mei leggen we de focus op content en bieden we verschillende hands-on workshops aan met Xerte.

Marcel de Leeuwe (Leerbeleving) zal een keynote verzorgen. Marcel laat aan de hand van praktische voorbeelden zien hoe inspirerende en relevante digitale leerervaringen eruit kunnen zien. De harde werkelijkheid: veel scholen en bedrijven hebben hele goede leeromgevingen voor hun lerenden maar vaak zijn dit niet meer dan opslagplaatsen van pdf’s en presentaties. Dat is geen leren! We gaan kijken hoe het anders kan en kijken naar krachtig ontworpen digitale leerervaringen. Niet per se technologisch geavanceerd, maar wel didactisch/pedagogisch goed doordacht. Marcel geeft ook praktische tips hoe jij je volgende e-contentproject succesvoller kunt maken!

In deze sessie gaat Marcel op een interactieve manier met alle deelnemers in gesprek. Marcel houdt zich al zo’n 25 jaar bezig met e-learning en is als onderwijskundige erg kritisch op de digitalisering van leren. Het moet dezelfde ziel hebben als het leerproces in het klaslokaal!

De conferentie van 28 mei staat in het teken van learning analytics. In samenwerking met EPALE zal Max Mertens (Next Learning Valley) een keynote verzorgen over learning analytics.

Momenteel werken we het programma nog uit. Wil je zelf een presentatie geven over hoe jij Xerte gebruikt? Meld je dan nu aan via dit formulier.

Vanaf 6 maart zal je kunnen inschrijven.

Tot 6 april kan je voor de trainingsdag en conferentie inschrijven aan early bird prijzen.

  • Training en conferentie (27 en 28 mei): 200 euro (tot 6 april), normale prijs: 250 euro.
  • Conferentie op 28 mei: 100 euro (tot 6 april), normale prijs: 150 euro.
  • Voor de ontwikkeldag op 29 mei kan je apart inschrijven. Deelnemen aan de ontwikkeldag is gratis.
Facebooktwitterredditlinkedinmail