fbpx

Future Teacher Talks

Elke maand organiseren we Future Teacher Talk. Het zijn interactieve webinars waar u volop de gelegenheid krijgt om vragen te stellen.
Uw hosts zijn Katrien Bernaerts en Inge Donkervoort.

Safer Internet Day

Op dinsdag 11 februari is het Safer Internet Day. Op deze dag zetten meer dan 110 landen zich wereldwijd in om van het internet een veilige, creatieve en leuke plek voor jongeren en kinderen, en bij uitbreiding iedereen, te maken. Hoe maak je kinderen en jongeren bewust van de gevaren van het internet? Hoe zorg je voor online veiligheid bij het gebruik van digitale technologie, smartphones. sociale media,…?

Phishing

Naar aanleiding van Safer Internet Day organiseren KlasCement en Toll-net op vrijdag 31 januari om 14u een interactieve webinar over veilig internet. Daarbij zullen we het onder andere hebben over:

  • Wachtwoordbeleid
  • Digitale sleutels
  • Phishing
  • Cyberpesten

Na afloop zal je een heleboel tips hebben om concreet mee aan de slag te gaan op Safer Internet Day. Samen gaan we voor een beter internet.

De webinar wordt gehost door Katrien Bernaerts (Toll-net) en Inge Donkervoort (Dlearning). De presentatie is in handen van Lien Vandendoorent en Jan Redant van KlasCement.

Aanmelden voor deze webinar

Alle Future Teacher Talks worden opgenomen en kunnen achteraf opnieuw bekeken worden via deze speciale Future Teacher Talk bootstrap
Wens je deel te nemen aan onze Future Teacher Talk? Schrijf dan snel in! Deelnemen is gratis, vooraf inschrijven is echter verplicht!

Schrijf alvast in je agenda voor 2020!

DatumOnderwerpGastspreker
31/1Safer Internet DayKatrien Bernaerts, Inge Donkervoort en het team van ICT op KlasCement
19/2
20/3 
29/4
5/6
 
 
   

Facebooktwitterredditlinkedinmail